lunes, 15 de octubre de 2007

Dues presentacions en un mateix dia

Benvolguts, ens complau convidar-vos a dues presentacions, aquest 18 d'octubre.

I

Us interessen els viatges? Doncs esteu convidats a la presentació de Rumbo a Camerún, que tindrà lloc a la mítica Llibreria Altaïr, de Barcelona. L'acte comptarà amb la presència del seu autor, Joan Riera i hi haurà passi de fotografies!


Presentació de llibre-guia "Rumbo a Camerún" a càrrec de Joan Riera, el seu autor.
Llibreria Altaïr, dijous 18 d'octubre a les 19:30
Gran Via, 616, 08007 Barcelona





L’antropòleg Joan Riera ens convida a endinsar-nos en un país, que segons diu, és una síntesis d’Àfrica, un país sense rival pel què fa a la diversitat paisatgística i cultural. Al sud hi trobem la selva, frondosa i poblada per pigmeus i bantús fins arribar a les platges tropicals, trobant encara paratges verges. Cap el nord, àrid i musulmà, descobrirem els pobles de fang i adob i els grans parcs nacionals; si ens dirigim cap a l’oest, ens trobarem envoltats d’un paisatge volcànic una regió de gran riquesa folcklòrica i tribal. Camerun és un país estable política i econòmicament, on l’estranger sempre és benvingut. Joan Riera és antropòleg i africanista, compagina el seu estudi sobre societats tradicionals amb el desenvolupament de projectes de turisme sostenible.


i II

Si us estimeu més anar de viatge sense aixecar-vos de la butaca, o sigui, si us agrada el cinema, no us podeu perdre la presentació de La Hipótesis del Cine, del conegut cineasta i crític Alain Bergala, que ve de París per presentar el llibre, juntament amb Jorge Larrosa. L'acte es celebrarà a la no menys mítica llibreria Laie.

Presentació de llibre "La hipótesis del cine" a càrrec d'Alain Bergala i Jorge Larrosa
Llibreria Laie, dijous 18 d'octubre a les 20:00
Pau Claris 85, 08010 Barcelona



Au, esteu tots convidats, us hi esperem!!

No hay comentarios: